Deltag i eventet 'Dataetik – Sådan gør du!'

Publiceret 14-10-2021

Den 2. november 2021 kl. 08.30-12.00 går Dataetisk Råd, D-Mærket, Rådet for Digital Sikkerhed, Det Digitale Etikkompas og Dansk Industri sammen om at hjælpe virksomheder med, hvordan man kan arbejde med dataetik i praksis.

Vi lever i en tid, hvor virksomheder indsamler og anvender mere data end nogensinde før. Data er afgørende for forretningsudvikling, procesoptimering, marketing – ja nærmest alle dele af virksomheden. Vi kan få rigtig meget værdi ud af data, men vi skal huske at tænke os godt om.

Det er afgørende, at udviklingen sker på en etisk ansvarlig måde, hvor mennesket beholder hovedrollen. Men hvor går grænsen? Hvordan finder en virksomhed ud af den rigtige balance mellem at anvende data og samtidig tage hensyn til dataetik? Hvordan skal man som virksomhed navigere i det nye dataetiske landskab?

Til arrangementet præsenterer Dataetisk Råd en ny 5-trins guide, som virksomheder kan bruge til at komme i gang med at arbejde med dataetik.

Kom med til arrangementet og bliv klogere på hvordan du kan arbejde med dataetik og bruge helt konkrete værktøjer, der hjælper virksomheder med at gribe dataetik an i praksis.

Det er gratis at deltage. Se hele programmet og tilmeld dig arrangementet her.